Monday, 7 January 2013

Записки от Рокета...

За пореден път се убеждавам,че абсурдите в този свят са повече отколкото можем да си представим. Преди няколко часа говорех с човека,който дойде да оправи тоалетната в къщата ,където живеем в Атлантик сити.Да си призная честно не ми допадна физиономията му,гледаше някак подло и мазно,но след като разбрах,че е кубинец веднага ми стана симпатичен.Обичам кубинците,харесвам свободният им дух и въпреки че са малка държава не ги е страх да се опълчат срещу „Дъ Биг Бос- Америка” и да му кажат „фак иу”.Малко се отплеснах ,но както казваме ние „хамериканците”-невъ маинд, та говорех( или по-точно писах) за кубинеца, който разправя, че е участвал във виетнамската война,как са се трепали с жълтурките,а сега чисти кенефите им(понеже моята лендлейди е виетнамка). Мамка му и живот! Обича да се е***а с нас! Ти си се бил с тях на живот и смърт ,не си знаел дали този ден няма да ти е последният, виждал си как стрелят по теб,как убиват и раняват другарите ти, а сега ходищ да им слугуващ и то най-долната работа-да чистищ канализацията им! Разправям и го това на Ани(заедно работим на Рокета) каква пародия е това,а тя ми вика:”Що бе,че те добри пари вземат!” Уот дъ фак?!?!??!?!Тука вече за момент зацепих и незнаех да се смея или да плача?!?!Това беще поредният майтап или не, по-точно поредната гавра! Аз за к’во и говоря, тя за к’во си мисли- пари, ама няма начин и тя вече е с промит мозък(както хиляди хамериканци).Тя май вече е забравила що е чест, достойнство,свобода, какво е да дадеш живота си за някого или нещо,но няма и как да помни,защото никой вече не говори за хората ,които са мрели ,за да може ние да живеем добре!

Слушам сега една песен „Шоу ми дъ лов” хмм, пак с тази любоФ,навсякъде все лоов искат и мъни разбира се,за къде сме без тях все пак?!? Баща ми казва да си записвам впечатленията ам то хубаво ама на,аз гламава и не записвах,викам си: „Ще помня!”Да бе,на най,то празна картуна като моята помни ли дълго-не!

Всъщност от малкото впечатления,които помня са,че по-тъпи от хамериканците никъде няма по света!Или не,грешно се изразявам,не по-тъпи,а по незаинтересавани. Те освен работа нищо друго неискат и да знаят,ама то асла за к’во ли им е да знаят Русия континент ли е или държава или пък,че в България се било говорило на испански, въри им разправяй, че говориш реално съществуващ език-български. Ама те като не са чували за такова нещо и си мислят,че ги лъжеш. Хамериканска му работа!! Да не ви говоря пък,че не могат да сметнат 20 плюс 20( това е цената за 1 човек на Рокета-20$). Аз им казвам,че е 20$ на човек ,а те:”А за двама колко е?”Но иначе със самочувствие на господари:”Може да сме тъпи, ама ние командваме парада!" И за съжаление са прави...
В очакване да полетя...ее, хубаво беше ама свърши:((
И който пита работим...хмм, а бе той Мат ще си има неприятности поскоро, не си гледа Ride ами снимки ни прави:))


а бе кво да ви разправям, уж работим на Ride-ове, пак ни карат да чистим!!( а бе Хамриканска му работа!)


Знам, знам, че изглежда страшно, но всъщност никак не е зле, btw доста покачва адреналина:))


тука като цветарка си обикалям и си търся жертви...(кой да убедя да се качи на Рокета)

Алито цяло лято го пече слънцето, но усмивката не слизаше от лицето му, все доволен беше:))) Само така, мой човек!!!
Post a Comment