Monday 25 March 2013

Дрехите, без които не можем тази зима

Широките плетени пуловери - удобни и практични

Край на късите,прилепнали блузки, предизвикателно оголващи пъпчето. Сега дойде времето на широките, безформени пуловери, но които с правилно подбрани скини дънки и ниски каубойски боти биха стояли шокиращо добре! Може също да сложите и риза под пуловера, за да добиете малко гийк стил. Да, да, нищо ви няма на зрението, правилно прочетохте. Крайно време беше да извадим най-сетне тези ново-стари съкровища, които така добре ги бяхме скътали навътре в дрешника...ъъъ, тука май послъгах малко, по-правилно беше да кажа в дрешника на бабите ни. Моята баба например, обича да си пази дрехите от преди, когато е била на по 18-20 години. И аз винаги съм и се дразнела от този и навик, но дойде време май да и бъда благодарна за това. Цветни или едноцветни, с картинки, щампи, раирани, карирани всички те изглеждат страхотно добре и ще допринесат за имиджа на всяко модерно момиче. Най-актуални обаче са тези с щрихована сова или бухъл. Изглеждат зашеметяващо ако ги комбинирате с пола, тип молив.











Палто тип свирка - практичното става модерно

Разрових се по-надълбоко в бездънния гардероб на баба ми и оооо, вижте какво намерих! Ретро палто, с кройка наподобяваща свирка, което през 70-те и 80-те години на миналия век беше неизменим спътник, в мразовитите зимни дни и нощи, на тогавашните дами. Ах, ако можеше да говори, сигурно би издал много неща, за които баба ми дори и не си и спомня!

Това, като че ли е някаква магия, не мислите ли?!? Дизайнерите най-сетне се вдъхновиха и създадоха нещо, с което хем се чувстваш удобно и ти е топло, но и в същото време е стилно и всяка колежка и приятелка ще ти завиди. Стил, практичност, шикозност, всичко това е събрано в едно единствено палто, което е и необходимост за настъпващата люта зима. Затова знаете какво да правите. Направете място в гардероба си и наблюдавайте с усмивка падането на температурите.







Мъжка чанта за жени, която ТРЯБВА да имате

През последните няколко сезона, в списанията биваха илюстрирани красиви чанти, от мека кожа и в шербет нюанси, но сега на почит са грубите, грозни и момчешки чанти. Ако не сте забелязали вече, днешната мода е с нов девиз: "Колкото по-грозно, толкова по-модерно!" Дизайнерските ученически чанти, раници и чанти-скитник са новите "ТЕ" на пазара. Те са малко по-момчешки, но затова пък са по-удобни за носене, отколкото вашата  Mulberry Alexa в свивката на ръката ви. Цветовете са смели и светли, в различни нюанси на златното.










No comments: