Saturday, 2 March 2013

Саутхемптън стрийт фешън


Внимание! Само за момичета, които разбират от стил и мода! Строго забранено за посредственици!

Necklace: Vintage Tibet Pendant Owl Necklace

В Обединеното Кралство тотален хит са верижките със сова или бухъл, който са много практични понеже могат да се изпозват в съчетание, както с ежедневни дрехи, така и с по-официални. Между другото има поверие, че носенето на такава верижка носи на притежателя си дълбока мъдрост и силна вътрешна интуиция.Shoes: Primark
Tights: Primark
Blazer: M&SAccessories: New Look

Cotton Dress: H&M
Leather Jacket: H&M
Bag: PrimarkBoots: New Look
Всяко уважавощо себе си момиче трябва да има в гардероба си поне една дънкова риза ако иска  да е с крачка по-близо до стайлинга на вийповете. 
Jumper: H&M
Jeans: Zara
Boots: Primark
Този H&M пуловер е новото ми попълнение в гардероба и може би най-добрата инвестиция, която съм правила досега. Знам какво си мислите, че е просто някакав си ретро пуловер (навярно откраднат от гардероба на баба ми), но нека ви кажа нещо, той е нещо много повече от това! 98% вълна, което го прави идеален за носене в мразовитите зимни дни. Цветът е много свеж и беше тотален хит в пролет/лято 2012 в колекцията на повечето големи street fashion брандове, а ако се съди и по скоростта, която набира в зимните колекции, се очертава да се  продължи тази негова тенденция.

Boots: Timberland
Blazer: Primark
Shirt: Topshop
Socks: H&M

Post a Comment